Harga Galvanizing Temporarily Stable

- Nov 18, 2019-

Baru-baru ini, inventori sosial yang tergelincir di pasaran Tinju telah menurun, dan inventori yang besar adalah kira-kira 1,500 tan, sedikit lebih rendah daripada stok sedia ada. Mengikut maklum balas daripada peniaga, terdapat peningkatan yang ketara dalam bilangan pelanggan siasatan di pasaran, tetapi kebanyakannya didasarkan pada sumber kos rendah, dan transaksi itu tidak meningkat dengan ketara.

Terjejas oleh akhir bahan mentah, keluaran kilang keluli jangka pendek menurun, tetapi disebabkan oleh permintaan terminal yang lemah, kilang keluli menerima pesanan yang tidak memenuhi jangkaan, dan harga tetap tidak berubah. Mentian, peniaga menjangkakan prospek pasaran dijangka akan menaikkan harga keluli, jika permintaan pasaran masih lemah, pembetulan harga Coating Boxing akan menjalankan utama, perniagaan utama digalakkan untuk memberi keutamaan untuk mengurangkan tekanan kewangan.

The Price Of Galvanizing Is Temporarily Stable

Banyak sumber galvanis di seluruh negara telah kehabisan stok minggu ini. Kilang-kilang keluli di wilayah utara melaporkan bahawa disebabkan oleh dasar perlindungan dan pengeluaran alam sekitar yang ketat dan ketat, kilang-kilang keluli tidak dapat menghasilkan pengeluaran berskala besar disebabkan oleh pengeluaran berskala besar. Untuk pasaran lewat November, kilang keluli berkata kenaikan harga lebih cenderung, tetapi harga penyaduran harga perlu ditentukan mengikut permintaan pasaran.

Oleh kerana keadaan transaksi yang agak umum pada peringkat awal, saudagar tidak membuat tindakan penambahan yang besar. Bagi keadaan selepas pasaran, kebanyakan peniaga lebih berhati-hati. Sama ada transaksi pasaran salutan baru-baru ini semakin baik bergantung kepada sama ada harga bahan salutan mempunyai kelebihan dan sama ada permintaan untuk pelanggan akan meningkat. Hampir akhir tahun, hiliran akan mempunyai sejumlah tindakan untuk menyelesaikan jadual pembinaan. Dalam jangka masa pendek, harga pasaran salutan kebangsaan akan menjadi lebih kuat.

The Price Of Galvanizing Is Temporarily Stable