Harga PPGI Coils Adakah Lemah Minggu Ini

- Oct 24, 2019-

Pada minggu ini harga gegelung bersalut domestik terdedah ke bawah utama, yang harga gegelung galvanized jatuh $ 5 / tan, harga gegelung bersalut warna jatuh $ 1.3 / ton, permintaan tepid harga permintaan, urus niaga secara umum. Bekalan: Pada minggu ini, koil bersalut operasi dan hasil kedua-dua kenaikan, dalam satu tangan, selepas Hari Kebangsaan untuk memulakan semula pengeluaran telah dihentikan operasi; Sebaliknya, permintaan bermusim tradisional agak bertambah baik, namun peningkatan relatif pada bulan Oktober pengeluaran awal yang hebat. Ketersediaan: Dalam komuniti perpustakaan: 963,900 tan tergalvani, rantai mingguan sebanyak 16,300 tan, penurunan sebanyak 1.66%.

The price of PPGI coils is weak this week

Inventori: Pasaran Timur China minggu ini, perpustakaan bergilir pra-dicat minggu lalu telah menurun, yang mencatatkan inventori sebanyak 522,500 tan. Rantaian untuk mengurangkan 26,800 tan, penurunan sebanyak 6.44% web. Inventori yang dicat sebanyak 80,800 tan, penurunan 6,200 ton, penurunan 7.30%.

The price of PPGI coils is weak this week

Harga gegelung Galvanized Shanghai jatuh semalam, sebahagian $ 1.5- $ 5 / ton, harga masih pusat graviti ke bawah. Secara keseluruhannya, sejak lewat, sikap menurun hati-hati yang lebih jelas, terutamanya dalam hal harga bahan baku panas yang digulingkan jatuh pada akhirnya, pasaran gegelung tergalvani hampir tidak mendapat sokongan, perniagaan berasaskan kapal. Big juga berkata berdasarkan pesanan besar, inventori dan peningkatan tekanan kewangan berlaku di saluran pasaran bawah yang telah mempelopori jualan murah. Sementara itu, pasaran lembaran tergelek sejuk masih lemah, secara keseluruhannya akan terus menekan harga pasaran gegelung tergalvani. Analisis pasaran, harga gegelung Shanghai galvanized akan terus melemahkan.

The price of PPGI coils is weak this week

Sekiranya anda berminat dengan produk gegelung berlapis warna bersalut warna, sila klik pada halaman produk kami.

The price of PPGI coils is weak this week