Situasi Pasaran Keluli Tahan Karat

- Mar 31, 2020-

Dalam jangka masa panjang, pasaran keluli tahan karat domestik secara beransur-ansur akan bertambah baik selepas pelarasan yang lemah, dan kemungkinan kelemahan selanjutnya dalam tempoh kemudian agak terhad. Pasaran keluli tahan karat jangka pendek dan jangka sederhana prestasi tidak optimistik, tetapi kerana feronikel dan keluli tahan karat berada di ambang kerugian, terutamanya dalam wabak buruk yang mendahului menyebabkan permintaan yang lemah selepas wabak di bawah kawalan, ditambah pula dengan dasar-dasar yang menguntungkan negara , rantaian industri keluli tahan karat secara beransur-ansur akan bertambah baik, harga juga stabil dan meningkat.

Selepas mengangkat wabak itu, sebagai industri secara beransur-ansur mula kembali bekerja, industri pembinaan dijangka lebuh raya, pelabuhan, yang diwakili oleh infrastruktur pengangkutan awam, serta UHV, kereta api antara bandar, kenderaan tenaga baru yang mengecas pembinaan timbunan sebagai wakil dari bandar baru Permintaan untuk keluli untuk projek pembinaan kimia akan diberi pampasan.

The Situation Of Stainless Steel Market

Pendek kata, permintaan untuk keluli tahan karat akan dikeluarkan secara berperingkat. Keseluruhannya, wabak gangguan jangka pendek wabak dan impak permintaan untuk keluli tahan karat, tetapi dalam menyokong menyeluruh satu siri dasar dan pertumbuhan yang mantap wabak mempunyai kesan terhad terhadap permintaan keluli tahan karat sepanjang tahun.

The Situation Of Stainless Steel Market