Coated Aluminium Steel Coil Coated Warna

Untuk lebih memahami rintangan kakisan gegelung dicat, membuat lapisan zink permukaan tidak langsung bersentuhan dengan udara, dan meningkatkan warna permukaan, ia perlu menggunakan cat. Itu adalah, mengikut penggunaan utama yang berbeza, mesti pilih substrat yang sesuai dan lapisan salutan, dengan menggunakan kaedah lukisan yang sesuai, untuk menghasilkan lapisan salutan warna yang ditetapkan.Color Coated Aluminum Steel Coil
Berbual sekarang

Maklumat produk

Paparan Produk Coated Aluminium Steel Coil Coated Warna

Prestasi Warna Karat Bersalut Zink Aluminium Coil

Salutan Coated Aluminium Steel Coil Coated Warna adalah produk yang diperolehi dengan menundukkan plat keluli tergelek sejuk atau lembaran keluli tergalvani kepada rawatan kimia permukaan (lapisan salutan) atau filem organik komposit (seperti filem PVC) dan kemudian membakar dan menyembuhkan . Sesetengah orang memanggil produk ini "plat keluli pra-dilancarkan" dan "plat keluli warna plastik". Produk plat warna dihasilkan oleh pengeluar pada garis pengeluaran berterusan, jadi ia juga dipanggil coil keluli bersalut warna. Plat keluli warna bukan sahaja mempunyai kekuatan mekanikal bahan keluli, sifat pembentukan mudah, tetapi juga rintangan yang baik dan ketahanan kakisan bahan salutan. Plat keluli warna adalah bahan baru yang sangat dihormati di dunia hari ini. Dengan kemajuan sains dan teknologi, peningkatan kesedaran alam sekitar, dan peningkatan taraf hidup rakyat, bilik aktiviti plat keluli warna semakin menunjukkan daya hidup yang kukuh dan prospek pasaran yang luas, dan tertakluk kepada pembinaan, peralatan rumah, elektromekanik, pengangkutan, hiasan dalaman, dan peralatan pejabat. Dan kebaikan industri lain.

Ruang bersalut Zink Coated Aluminium Steel Coil mempunyai kelebihan berat ringan, kekuatan tinggi, penebat haba, penampilan cantik dan ketahanan, dan merupakan pemasangan bangunan bermutu tinggi yang disepadukan dengan seni bina dan hiasan. Plat keluli warna pembinaan bilik alih yang bersih, digunakan secara meluas dalam bangunan kilang besar, gudang, bangunan pejabat, vila, puncak bumbung, bilik pembersihan udara, penyimpanan sejuk, kedai, kios dan rumah sementara. Panel sandwich keluli ringan dengan berat persegi kurang daripada 14KG dapat mengurangkan beban struktur dan mengurangkan kos struktur rumah mudah alih.

Pemasangan Mudah

Bilik bersalut Zink Coated Aluminium Steel Coil yang mempunyai ciri-ciri berat ringan, pemasangan splicing dan pemotongan percuma, yang menentukan kesederhanaan pemasangan bilik alih, yang boleh meningkatkan kecekapan dan menjimatkan tempoh pembinaan. Bahan permukaan dan bahan penebatan panel sandwic baja warna api adalah bahan tidak mudah terbakar, yang dapat memenuhi spesifikasi perlindungan kebakaran di ruang alih.

Tahan lama

Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa ia telah banyak digunakan di negara-negara asing selama lebih dari 40 tahun. Kehidupan rak plat keluli bersalut warna yang dirawat dengan pelapis khas adalah 10-15 tahun. Selepas itu, lapisan anti-karat disembur setiap 10 tahun. Hayat rumah bergerak boleh mencapai lebih daripada 35 tahun.

Cantik

Garis-garis yang jelas warna gegelung aluminium bersalut zink ditekan mempunyai berpuluh-puluh warna, yang dapat memenuhi keperluan gaya bilik alih gaya yang boleh dilakukan dan mencapai hasil yang memuaskan.

Penebat haba

Bahan penebat haba yang biasa digunakan dalam papan komposit keluli warna adalah: wol batu, kapas serat kaca, polistirena (EPS), poliuretana, dan lain-lain, dan kekonduksian terma adalah rendah, supaya bilik alih mempunyai kesan penebat haba yang baik. Plat keluli warna kekuatan tinggi diperbuat daripada plat keluli berkekuatan tinggi (kekuatan tegangan 5600kg / cm) ditambah reka bentuk yang paling maju dan pembentukan roll. Oleh itu, ruang alih keluli tahan karat mempunyai ciri-ciri struktur yang sangat baik.

Coated Aluminium Steel Coil Coated WarnaCoated Aluminium Steel Coil Coated Warna

Untuk membuat salutan bangunan dan plat keluli tergalvani mempunyai lekatan yang baik, permukaan galvanis panas perlu dirawat dengan kimia organik. Pertama, lekatan pada permukaan keluli tergalvani dan kotoran bersih, jika tidak ia akan menjejaskan daya lekat salutan, maka perlu untuk deoiling dan membersihkan. Rawatan penukaran kimia organik kemudiannya dilakukan, biasanya dengan membuat lapisan senyawa kompleks pada permukaan galvanis berliku panas, atau oleh perlakuan fosfat. Bekasnya mempunyai lekatan yang baik dan yang kedua memiliki baik Rintangan kakisan.Organik rawatan penukaran kimia harus kering sepenuhnya, boleh mengandungi kelembapan dalam badan

di bawah keadaan lukisan.Color Coated Zinc Aluminium Steel Coil

Pembungkusan


Coated Aluminium Steel Coil Coated Warna

Syarikat kita

Coated Aluminium Steel Coil Coated WarnaCoated Aluminium Steel Coil Coated Warna

Kapasiti tahunan kami garis salutan warna adalah kira-kira 600,000 tan, gegelung keluli bergalvani / galvanis panas-dip adalah 0.12-1.5 * 650-1250 mm; Kapasiti gegelung keluli tergalvani (0.2-1.2 * 750-1250 mm) dan gegelung keluli tergalvani (0.2-0.8 * 750-1250 mm) adalah kira-kira 300,000 tan. Syarikat kami menyedari pentingnya kualiti dan mempunyai sistem kawalan mutlak yang ketat. Produk kami mempunyai ketepatan yang tinggi dan berkualiti tinggi, bukan hanya dengan rintangan hiasan, pencetakan dan kakisan yang sangat baik, tetapi juga dengan melekat cat yang tinggi, dapat terus terang dan cantik warna untuk masa yang lama.

Hubungi Kami

Chloe

Pengurus jualan

Henan Jianhui Steel Co., Ltd

Alamat: ZONE DEVELOPMENT HUIGUO TOWN, ZHENGZHOU CHINA

Tel: +86 371 89812229 Faks: +86 371 89812228

MP: +86 13213178890 Wechat / Whatsapp: + 86 13213178890

E-mel: sales@jianhuissteel.com

Laman web: www.jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: warna bersalut aluminium zink aluminium bersalut, pengilang, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like