Coil Steel Aluminized Zinc Berwarna

PPGL dilancarkan salutan dengan plat galvalum panas, plat galvalum panas, plat galvanized elektrik sebagai substrat, pretreatment permukaan (kimia degreasing dan rawatan penukaran kimia), permukaan disalut dengan satu lapisan atau beberapa lapisan pelapis organik, kemudian selepas baking dan menyembuhkan produk. Juga disalut dengan pelbagai warna pelapis organik yang berlainan, gegelung keluli warna yang bernama, dirujuk sebagai PPGI.Gold Aluminized Coated Steel Coil
Berbual sekarang

Maklumat produk

SPESIFIKASI

Kapasiti

10000tons / month

Bahan asas

lembaran keluli bersalut

lembaran keluli gavanlume

lembaran keluli terhias pra-dicat

Ketebalan

0.3-0.8mm

Lebar

500-1500mm

zink-coating

40-180g / m2

Teknik

menggelongsor panas

Toleransi

ketebalan: +/- 0.01mm

lebar: +/- 2mm

PROSES PRODUK

Coil Steel Aluminized Zinc BerwarnaCoil Steel Aluminized Zinc Berwarna

1 kren mengangkat gegelung keluli ke pelana masuk, kereta yang digulung mengambil gegelung keluli dari pelana, dan kemudian menghantarnya ke drum yang tidak dapat dibuka.

2. Uncoiler berputar, perubahan uncoiler, dan kepala keluli memasuki mesin menguli

3. jalur keluli berjalan ke hadapan dan roller atas dan roller seterusnya dipotong dan dikimpal ke pengimpal jahitan sempit.

4. Bar keluli disembur dengan larutan alkali, dibasuh dengan larutan alkali, minyak yang dikeluarkan secara elektrik, dibasuh dengan air, dibersihkan semburan dan dikeringkan.

5. keluli tahan karat adalah haba yang dirawat dalam relau penyepuhlindapan dan kemudian dimasukkan ke dalam periuk zink sepanjang hidung relau.

6. keluli jalur melekatkan lapisan seng lebur dari permukaan panci zink. Udara yang terkompresi dari pisau udara meniup cecair zink yang berlebihan untuk memastikan ketebalan lapisan zink.

7.The bar disejukkan dengan udara dan kemudian disejukkan oleh quenchin air

8. lulus jalur keluli melalui mesin penamat dan mesin pelurus ketegangan ke bahagian rawatan kimia untuk passivation (garis 5 mempunyai rintangan cap jari)

9. jalur keluli masuk ke bender keluar, dan kemudian bender diperiksa dan disembur ke coiler untuk penggulungan. Apabila berat gegelung dicapai, memisahkan gegelung.

10.The troli memunggah turun gegelung keluli dari coiler, dan kemudian kren mengangkat gegelung ke gudang produk siap untuk pembungkusan.

PERMOHONAN

Coil Steel Aluminized Zinc BerwarnaCoil Steel Aluminized Zinc BerwarnaCoil Steel Aluminized Zinc Berwarna

Plat dicat mempunyai berat ringan, penampilan cantik dan ketahanan kakisan yang baik. Ia juga boleh diproses secara langsung, yang menyediakan bahan mentah baru untuk industri pembinaan, industri pembuatan kapal, industri pembuatan kenderaan, industri peralatan rumah tangga, industri elektrik, dan sebagainya. telah memainkan peranan yang baik dalam menggantikan kayu dengan keluli, pembinaan yang cekap, penjimatan tenaga, pencegahan pencemaran dan lain-lain kesan yang baik. Berwarna Aluminized Coal Steel Coil

PRODUK BERKAITAN

Coil Steel Aluminized Zinc BerwarnaCoil Steel Aluminized Zinc Berwarna

MAKLUMAT PAKEJ

Coil Steel Aluminized Zinc BerwarnaCoil Steel Aluminized Zinc Berwarna


Hubungi Kami


Chloe


Pengurus jualan

PPGI

HENAN JIANHUI STEEL CO., LTD

Alamat: ZONE DEVELOPMENT HUIGUO TOWN, ZHENGZHOU CHINA

Tel: +86 371 89812229 Faks: +86 371 89812228

MP: +86 13213178890 Wechat / Whatsapp: + 86 13213178890

Facebook: www.facebook.com/chloe.zhai.1

E-mel: sales@jianhuissteel.com

Laman web: www.jianhuissteel.com

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw
Hot Tags: berwarna aluminized zink steel coil, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like