Aluminium Coinc Coated Aluminum Prepainted

Aluminium Zinc Coated Aluminum Prepainted terdiri daripada gulungan bersalut warna. Sebelum plat keluli akan dipasang, setiap papan bersalut warna mestilah diperbaiki sepenuhnya. Penetapan mesti bermula di pusat papan bersalut warna untuk mencegah kelembapan daripada disimpan, dan kemudian meregangkan ke kedua-dua belah. Akhirnya, sambungan lap papan bersalut tetap menjadi bahan bangunan baru yang semakin menjadi semakin popular.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Spesifikasi produk

Komoditi Aluminium Coinc Coated Aluminum Prepainted
Gred Q195, Q235, Q235B, Q195A, Q215A, Q235A, Q345A
Ketebalan 0.12mm-2.0mm
Lebar 500mm, 600mm, 1000mm, 1219mm atau sebagai keperluan anda.
Industri penggunaan Struktur, Motosikal dan Automobil, Hiasan, peralatan perubatan, Peralatan sukan dan Perabot Home.
Masa penghantaran 20 hari bekerja selepas mengesahkan pesanan itu
Pakej Pembungkusan piawai standard atau keperluan pelanggan
Permohonan
Terutamanya digunakan dalam pembinaan, pembuatan mesin, projek pembinaan besi dan keluli, pembinaan kapal, sokongan tenaga suria, kejuruteraan struktur keluli, kejuruteraan kuasa, loji kuasa, jentera pertanian dan kimia, dinding tirai kaca, casis kereta, lapangan terbang, dan sebagainya.

Aluminium Coinc Coated Aluminum Prepainted

(3) poliester tahan cuaca tinggi (HDP, polyster tahan lama yang tinggi)

Bagi kelemahan PE dan SMP, HYDRO (kini diperolehi oleh BASF) dan BECKER of Sweden mengembangkan lapisan poliester HDP 60-80% yang boleh mencapai salutan PVDF pada awal tahun 2000, dan lebih tinggi daripada pengubahsuaian silikon biasa. Salutan poliester mempunyai rintangan cuaca luar selama 15 tahun.

Resin poliester yang berpanjangan tinggi disintesis dengan menggunakan monomer yang mengandungi struktur sikloheksana untuk mencapai fleksibiliti, rintangan cuaca dan keseimbangan kos resin, dan asid poliol dan polybasic bebas aromatik digunakan untuk mengurangkan penyerapan cahaya UV oleh resin. Untuk mencapai rintangan cuaca tinggi salutan.

Salutan UV dan amina terhalang (HALS) ditambah kepada perumusan salutan untuk meningkatkan ketahanan cuaca filem. Salutan lapis poliester yang berpanjangan tinggi telah diiktiraf di pasaran luar negara, dan prestasi kos salutan ini sangat menonjol.

▲ Industri yang berkenaan

Industri metalurgi dan tenaga elektrik bukan ferus tembaga (tembaga, zink, aluminium, plumbum, dan lain-lain) adalah tahun yang paling mencabar penggunaan plat warna. Tumbuhan keluli, loji kuasa, dan sebagainya juga akan menghasilkan media yang mengakis, dan mempunyai keperluan rintangan kakisan yang tinggi untuk plat warna.

Paparan Produk

Aluminium Coinc Coated Aluminum Prepainted Aluminium Coinc Coated Aluminum Prepainted

Apabila Aluminium Zinc Coated Aluminum Prepainted disimpan dalam keadaan lembap, permukaan plat berubah, menyebabkan calar dan kecacatan cat semasa menekan. Permukaan papan boleh menjadi lantai diri sendiri epoksi atau lantai plastik tahan haus lanjutan. Jika ia mempunyai keperluan anti statik, jenis anti-statik boleh digunakan.

Aluminium Coinc Coated Aluminum Prepainted

Aluminium Coinc Coated Aluminum Prepainted

Di samping kesan perlindungan zink pada Aluminium Zinc Coated Aluminum Prepainted, salutan organik pada permukaan plat juga melindungi terhadap karat dalam proses penyimpanan, dan hayat perkhidmatan plat bersalut warna lebih panjang daripada yang lembaran tergalvani panas-dip. Bagi industri pembinaan, yang kebanyakannya digunakan untuk dinding bumbung dan pintu struktur keluli, lapangan terbang, gudang dan industri beku dan bangunan perdagangan, bangunan awam menggunakan kurang Coleg Steel Coil Aluminium Prepainted.

Pembungkusan & Penghantaran

Aluminium Coinc Coated Aluminum PrepaintedAluminium Coinc Coated Aluminum Prepainted

Aluminium Coinc Coated Aluminum PrepaintedAluminium Coinc Coated Aluminum PrepaintedAluminium Coinc Coated Aluminum Prepainted

Penyelesaian pembersihan kimia yang digunakan dalam barisan pengeluaran Aluminium Zink Steel Coil yang terbentuk pada dasarnya terdiri daripada agen kompleks, surfaktan, natrium hidroksida, kalium hidroksida, asid polifosfat dan sebagainya, dan merupakan larutan alkali. Kesan pembersihan gris bergantung terutamanya pada kepekatan larutan pembersihan, suhu, dan masa pembersihan jalur keluli. Penjagaan mesti diambil untuk mengawal kepekatan dan suhu cecair pembersihan semasa proses pembersihan. Jika kepekatan penyelesaian pembersihan terlalu rendah, permukaan substrat tidak dibersihkan, mengakibatkan kecacatan dalam rawatan salutan seterusnya dan menjejaskan kualiti salutan. Sekiranya kepekatan terlalu tinggi, zink dan aluminium dalam lembaran tergalvani tergolong dalam amphoteric metal, dan zink dalam larutan alkali panas. Permukaan lapisan aluminium cenderung membentuk garam asid jantung, mengakibatkan kakisan teruk, sehingga mempengaruhi kesan salutan kimia berikutnya.

Hubungi Kami

Chloe

Pengurus jualan

Alamat: ZONE DEVELOPMENT HUIGUO TOWN, ZHENGZHOU CHINA

Tel: +86 371 89812229 Faks: +86 371 89812228

MP: +86 13213178890 Wechat / Whatsapp: + 86 13213178890

E-mel: sales@jianhuissteel.com

Laman web: www.jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: gegelung aluminium zink prepainted, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like