Galvanized Steel Coil Galvnaized

Spesifikasi • Gred utama: S280GD + z275 S280GD + AZ150 S320GD + z275 S320GD + AZ150 • Toleransi: EN 10143: 2006 • Berat: 4-6 tan / gegelung • ID gegelung: 610 mm / 508 mm Prepared Galvnaized Steel Coil Premium PPGI Food Gred & Anti-Bakteria Supplying-Kami di sini membekalkan Prepainted Galvanized ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Spesifikasi

• Gred utama: S280GD + z275 S280GD + AZ150 S320GD + z275 S320GD + AZ150

• Toleransi: EN 10143: 2006

• Berat: 4-6 tan / gegelung

• ID gegelung: 610 mm / 508 mm

Galvanized Steel Coil Galvnaized

Makanan Premium PPGI Grade Makanan & Pembekalan Anti Bakteria-Kami di sini membekalkan Gegelung Steel Galvanized Steel (PPGI) / Struktur Keluli Coated Warna untuk gred makanan dan anti-bakteria & antimikrobial. Dan Zink Layer boleh menjadi Z80, Z100, Z120, Z180, Z275. Lapisan boleh menjadi mantel atas 20 mikron, mantel belakang 5 mikron; Spesifikasi Keluli G300 atau setaraf boleh didapati; Juga boleh dengan perlindungan Vinyl untuk melindungi mana-mana calar keluli.

                               

Galvanized Steel Coil Galvnaized

Jenis gegelung keluli yang berlainan mempunyai kepentingannya dan digunakan terutamanya untuk pembuatan pelbagai peralatan, mesin, dan peralatan. Gelung Steel PPGI (juga dipanggil gegelung keluli tergalvani yang disediakan) atau gegelung keluli bersalut warna dan gegelung keluli yang disediakan) mempunyai kepentingannya dan kebanyakannya digunakan dalam industri yang berbeza. Sekarang, anda boleh mendapatkan jenis ini maju gegelung keluli prepainted secara online dengan meletakkan pesanan anda dari mana saja di dunia. Dan mereka adalah warna pra-bersalut utama ke gegelung keluli tergalvani yang kemudian dipanggil gegelung keluli tergalvani dan dipermudahkan sebagai gegelung keluli PPGI, dan warna pra-bersalut ke gegelung keluli galvalum dan kemudian dipermudahkan dipanggil PPGL coil steel.

KOPI STEEL PREPAINTED TETAPI PENGELUARAN

Kilang kami menggunakan barisan pengeluaran Gegelung Steel Galvanized Steel yang diperbuat daripada gulungan Double-coating-double-baking yang direka oleh US WEAN UNITED. Asas Logam: Dilancarkan zink sejuk, berliku-liku panas (dengan pasir kulit yang kecil melesat atau tidak), panas-dip, alum-zn bersalut, elektro-galvanis. Jenis cat: poliester (gegelung keluli bersalut PE), poliester bersalut silikon (gegelung bersalut SMP), poliester tahan lama (gegelung keluli bersalut HDP), dan polivinilidena Fluorida (PVDF Coated Steel Coils). Dan kita juga membekalkan gegelung Anti-statik PPGI premium, Gelombang Tenaga PPGI Kecekapan Tenaga untuk panel dinding, Permukaan Tekstur dan Berkedut Permukaan Gelinciran Steel, Warna Pembersihan diri bersalut gegelung keluli, Jenis Permukaan: Warna yang berbeza dan corak dicetak, Warna yang berbeza dan corak timbul, warna yang berbeza. Salutan Struktur Permukaan Dip Dipajukan Substrat Galvanized: Spangle Kecil dan Zero Spangle. Jenis Pretreatment untuk Surface Substrate: Prapreatment kimia biasa, prapreatment kimia percuma Chrome. Pelapis jenis: Bahagian atas dua lapisan, bahagian bawah satu lapisan, Bahagian atas dua lapisan, bahagian bawah dua lapisan, Bahagian atas dua lapisan, bahagian bawah dua lapisan

PPGI & PPGL Steel Coils

Proses Coil Galvnaized Steel Prepainted:

Uncoiling → Welding → Inlet Looper → Clearning → Rawatan Kimia → Salutan Primer → Baking Saluran Utama → Baking Saluran Utama → Penyejukan Saluran Utama → Salutan Selesai → Baking Salutan Selesai → Penyejukan Salutan Selesai → Looper Outlet → Memeriksa → Perekat → Pemotongan → Coiling.


Hot Tags: gegelung keluli galvanized yang disediakan, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like