Coil Steel Coated Warna

Mengikut kad warna RAL, kami boleh menghasilkan gegelung keluli bersalut berwarna dua warna dan gegelung keluli bersalut warna monokrom. Berkenaan dengan gegelung keluli bersalut warna, kami mempunyai lima barisan keluli bersalut keluli bersalut warna, yang boleh diliputi dan dibahagikan, dan juga boleh menghasilkan percetakan dan embossing.Looking ke depan untuk mewujudkan hubungan jangka panjang yang baik dengan anda
Berbual sekarang

Maklumat produk

Prestasi Karakteristik Keluli Coated Warna

Produk coil keluli bersalut berwarna diperoleh dengan menundukkan plat keluli sejuk atau keluli tergalvani keluli untuk rawatan kimia permukaan (salutan roll) atau filem organik komposit (seperti filem PVC) dan kemudian membakar dan menyembuhkan. Sesetengah orang memanggil produk ini "plat keluli pra-dilancarkan" dan "plat keluli warna plastik". Produk plat warna dihasilkan oleh pengeluar pada garis pengeluaran berterusan, jadi ia juga dipanggil coil keluli bersalut warna. Plat keluli warna bukan sahaja mempunyai kekuatan mekanikal bahan keluli, sifat pembentukan mudah, tetapi juga rintangan yang baik dan ketahanan kakisan bahan salutan. Plat keluli warna adalah bahan baru yang sangat dihormati di dunia hari ini. Dengan kemajuan sains dan teknologi, peningkatan kesedaran alam sekitar, dan peningkatan taraf hidup rakyat, bilik aktiviti plat keluli warna semakin menunjukkan daya hidup yang kukuh dan prospek pasaran yang luas, dan tertakluk kepada pembinaan, peralatan rumah, elektromekanik, pengangkutan, hiasan dalaman, dan peralatan pejabat. Dan kebaikan industri lain.

Ruang gerak keluli bersalut berwarna mempunyai kelebihan berat ringan, kekuatan tinggi, penebat haba, penampilan cantik dan ketahanan, dan pemasangan bangunan bermutu tinggi yang disepadukan dengan seni bina dan hiasan. Plat keluli warna pembinaan bilik alih yang bersih, digunakan secara meluas dalam bangunan kilang besar, gudang, bangunan pejabat, vila, puncak bumbung, bilik pembersihan udara, penyimpanan sejuk, kedai, kios dan rumah sementara. Panel sandwich keluli ringan dengan berat persegi kurang daripada 14KG dapat mengurangkan beban struktur dan mengurangkan kos struktur rumah mudah alih.

Pemasangan mudah

Ruang gerak keluli tahan karat bersalut warna mempunyai ciri-ciri berat ringan, pemasangan splicing dan pemotongan percuma, yang menentukan kesederhanaan pemasangan bilik alih yang dapat meningkatkan kecekapan dan menjimatkan tempoh pembinaan. Bahan permukaan dan bahan penebatan panel sandwic baja warna api adalah bahan tidak mudah terbakar, yang dapat memenuhi spesifikasi perlindungan kebakaran di ruang alih.

Tahan lama

Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa ia telah banyak digunakan di negara-negara asing selama lebih dari 40 tahun. Kehidupan rak plat keluli bersalut warna yang dirawat dengan pelapis khas adalah 10-15 tahun. Selepas itu, lapisan anti-karat disembur setiap 10 tahun. Hayat rumah bergerak boleh mencapai lebih daripada 35 tahun.

Cantik

Garis yang jelas dari plat keluli warna yang ditekan mempunyai berpuluh-puluh warna, yang dapat memenuhi keperluan apa saja gaya bilik bergerak gaya dan mencapai hasil yang memuaskan.

Penebat haba

Bahan penebat haba yang biasa digunakan dalam papan komposit keluli warna adalah: wol batu, kapas serat kaca, polistirena (EPS), poliuretana, dan lain-lain, dan kekonduksian terma adalah rendah, supaya bilik alih mempunyai kesan penebat haba yang baik. Plat keluli warna kekuatan tinggi diperbuat daripada plat keluli berkekuatan tinggi (kekuatan tegangan 5600kg / cm) ditambah reka bentuk yang paling maju dan pembentukan roll. Oleh itu, ruang alih keluli tahan karat mempunyai ciri-ciri struktur yang sangat baik.

Permohonan Coal Steel Coated Warna

1. Substrat plat keluli warna boleh dibahagikan kepada substrat bergulung sejuk, substrat tergalvani panas-dip, dan substrat electrogalvanized.

2. Jenis salutan plat keluli warna boleh dibahagikan kepada: poliester, poliester silikon diubahsuai, fluorida polivinilidena separa, plastisol.

3, warna plat keluli warna boleh dibahagikan kepada pelbagai jenis mengikut keperluan pengguna seperti oren, susu kuning, biru langit dalam, biru laut, merah muda, merah bata, gading, porselin biru dan sebagainya.

4. Keadaan permukaan plat keluli warna boleh dibahagikan kepada plat bersalut, plat timbul dan plat dicetak.

5. Penggunaan pasaran lembaran keluli bersalut warna terutamanya dibahagikan kepada tiga bahagian: pembinaan, peralatan rumah dan pengangkutan. Di antaranya, sektor pembinaan menyumbang kepada bahagian terbesar, diikuti oleh perkakas rumah, dan industri pengangkutan hanya menyumbang sebahagian kecil.

Coil keluli bersalut berwarna untuk pembinaan biasanya dibuat daripada kepingan keluli tergalvani panas dan lembaran keluli aluminium-zink panas. Ia terutamanya diproses menjadi lembaran beralun atau lembaran komposit dengan poliuretana, dan digunakan untuk pembinaan bangunan industri dan lapangan terbang, lapangan terbang, gudang, pembeku, dan sebagainya. Bumbung, dinding dan pintu bangunan.

Plat warna perkakas rumah secara amnya didasarkan pada plat elektro-galvanis dan sejuk untuk pengeluaran peti sejuk dan sistem penyaman udara yang besar, mesin pembeku, mesin roti dan perabot.

Industri pengangkutan umumnya menggunakan plat elektro-galvanis dan sejuk sebagai substrat, dan sebahagian besarnya digunakan untuk minyak sump dan bahagian dalam automotif.

Proses Produk

Coil Steel Coated Warna

Coil Steel Coated Warna

Proses pengeluaran utama Warna coated steel coil:

Crane digunakan untuk meletakkan gegelung bahan mentah pada platform pemprosesan unit salutan warna, dan trak pengangkutan akan mengangkut gegelung keluli ke kerusi gegelung di hadapan unit salutan warna. Selepas mengeluarkan pita mengikat, gegelung bahan mentah diletakkan pada alat pengitar tanpa wayar, dan peranti pita pita secara automatik akan membawa kepala gegelung ke tempat ricih untuk memotong kepala, dan kemudian menjahit gegelung dengan gegelung keluli atas mesin jahitan . Pertama masukkan bahagian membersihkan untuk pembersihan, kemudian melalui pengeringan udara panas, ke dalam mesin salutan kimia, pada permukaan gegelung keluli bersalut warna yang disalut dengan lapisan kromium berasaskan air, keluar dari mesin salutan kimia ke udara panas pengering pengering, kemudian melalui roller stereng ke salutan halus salutan mesin halus, kemudian ke cat pengeringan relau pengawetan.

Show Production

Coil Steel Coated Warna

Coil Steel Coated Warna

Coil keluli bersalut berwarna adalah keluli bersalut warna bersalut, juga dikenali sebagai keluli pra bersalut, PPGI, dan lain-lain. Lingkaran bersalut keluli bersalut mengambil gegelung keluli tergalvani panas sebagai bahan asas, terlebih dahulu menjalankan pretreatment permukaan, kemudian membawa salutan satu atau lebih lapisan melalui salutan roller untuk salutan cecair, dan akhirnya membawa pada baking dan penyejukan. Salutan yang digunakan termasuk poliester, poliester diubahsuai silikon, ketahanan yang tinggi, ketahanan kakisan dan kebolehbentukan.

Packing & Shippping

Coil Steel Coated Warna

Coil Steel Coated Warna

Pakej pensijilan eksport piawai dengan lengan dalaman dan dengan 4 mata band 3 lilitan band di
keluli, cincin logam bergalvani di pinggir di dalam dan luar, logam berlapis dan kertas bukti dinding air bukti di sekitar lilitan.

Bengkel kami

Coil Steel Coated Warna

Kami adalah pengilang profesional ppgi gulung dan plat. Syarikat ini mempunyai lima barisan pengeluaran, dua garis pemotongan dan mesin laminating maju antarabangsa, setiap pengeluaran baris tahunan pengeluaran 150.000 ton.Semua pengeluaran berdasarkan piawaian kebangsaan dan piawai industri yang berkaitan, kita dapat juga sesuai dengan keperluan pelanggan. PPGI dan PPGL kami boleh timbul, dicetak dan dipanaskan pada lembaran galvanized alu-zink dan galvanized panas. Berdasarkan kesamaan, faedah bersama dan menang-menang, syarikat kami telah mengadakan pertukaran luas dan ramah kerjasama dengan syarikat tempatan dan asing.

Pelanggan Mengunjungi

Coil Steel Coated Warna

Hubungi Kami

Chloe

Pengurus jualan

Tel: +86 371 89812229 Faks: +86 371 89812228

MP: +86 13213178890 Wechat / Whatsapp: + 86 13213178890

E-mel: sales@jianhuissteel.com

Laman web: www.jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: coil keluli bersalut warna, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like