Gegelung keluli tergalvani berwarna

Penuaan gegelung keluli tergalvani berwarna atau reaksi fotokimia keadaan pertama yang diperlukan adalah komponen permukaan gegelung bersalut warna yang dapat menyerap tenaga radiasi; Kedua, apabila tenaga radiasi yang diserap oleh molekul adalah lebih besar daripada tenaga ikatan, salutan boleh merendahkan. panjang gelombang, semakin tinggi tenaga.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Spesifikasi produk

Ketebalan 0.11mm-1.5mm
Toleransi ketebalan +/- 0.02mm
Lebar 600mm-1250mm
Toleransi lebar +/- 2mm
Lapisan zink Z40-Z275
Warna Kelabu putih, biru laut, merah atau mana-mana piawaian RAL
Lukisan Atas: 20 +/- 5um Kembali: 5mic --- 7mic
Standard ASTM, AISI, DIN, GB, JIS
Bahan SGCC, SGCD, SECC, SECD, DX51D + Z, S350GD, S450GD, S550GD
Teknik Sejuk dilancarkan, panas-menurun galvanizing, warna bersalut, tergalvani

Warna Galvanized Steel Coil

Gloss Chromatic Aberration Tebal Asal

Di samping itu, terdapat dua perkara untuk menjelaskan kesalahpahaman semasa di pasaran domestik:

Pertama, terdapat sejumlah besar buku asas putih di negara ini.

Tujuan utama buku putih adalah untuk mengurangkan ketebalan topcoat kerana primer tahan kakisan untuk pembinaan normal adalah kuning-hijau (dan oleh itu mempunyai pigmen kromat strontium) dan mesti mempunyai ketebalan topcoat yang mencukupi untuk kuasa bersembunyi yang baik.

Dengan cara ini, rintangan kakisan sangat berbahaya. Pertama, primer mempunyai rintangan kakisan yang lemah, dan topcoat dikurangkan kepada kurang daripada 10 mikron.

Plat keluli bersalut warna kelihatan glamor, dan dalam beberapa tahun ia akan menyebabkan kakisan di tempat yang berlainan (memotong, membongkok, bawah filem, dan lain-lain).

Kedua, plat keluli bersalut warna untuk kejuruteraan pembinaan menggunakan pengeluar yang berbeza dan kelompok yang berbeza plat keluli bersalut warna. Nampaknya mempunyai warna yang sama dalam pembinaannya, tetapi selepas beberapa tahun cahaya matahari, perubahan warna pelapis yang berbeza adalah berbeza. Trend yang berbeza,

Terdapat banyak contoh yang membawa kepada penyimpangan kromatik yang serius. Walaupun produk pembekal yang sama, sangat disyorkan bahawa projek yang sama diperintahkan sekali.

Oleh kerana kelompok yang berbeza mungkin menggunakan produk dari pembekal lapisan yang berbeza, kemungkinan penyimpangan kromatik meningkat.

Pemilihan bahan yang munasabah bukan sahaja meningkatkan hayat perkhidmatan bangunan, tetapi juga mengurangkan kos, dengan itu benar-benar mencapai keramahan alam sekitar dan pemuliharaan sumber.

Salutan pengeluaran

Gegelung keluli tergalvani berwarna

Warna Galvanized Steel Coil

Penuaan gegelung keluli tergalvani berwarna di persekitaran atmosfera disebabkan oleh molekul salutan yang menyerap tenaga panjang gelombang ultraviolet dalam cahaya matahari yang lebih tinggi daripada tenaga ikatan molekulnya, yang membawa kepada kemerosotan molekul salutan. Dengan penuaan lapisan,

bahan asas bahan secara beransur-ansur hilang, permukaan salutan secara beransur-ansur menjadi kasar dan kehilangan cahaya. Kehilangan bahan asas akhirnya meninggalkan zarah pigmen yang relatif stabil yang kekal di permukaan salutan sebagai serbuk yang tidak disambungkan, suatu proses yang dikenali sebagai penyerapan. Coil poliester lapisan ketebalan lapisan yang berbeza mempunyai perbezaan besar dalam prestasi rintangan penuaan, lapisan lapisan nipis lapisan keupayaan rintangan penuaan adalah miskin, ketebalan normal salutan penuaan prestasi rintangan adalah agak baik. Warna Galvanized Steel Coil

Pembungkusan


Gegelung keluli tergalvani berwarna


Galvanized Steel Coil Line Pengeluaran Warna

Warna Galvanized Steel Coil

Pengiraan tekanan haba gegelung keluli tergalvani Berwarna dalam proses penggiliran dan

tidak seimbang adalah berdasarkan pengiraan persamaan kebezaan keluli yang digulung sebagai tiub berdinding nipis mulur atau tiub komposit mulur. Sebagai soal fakta, lapisan salutan warna biasanya nipis dan tebal, dan warna

roll coating mempunyai ciri-ciri yang tidak pekeliling yang signifikan di sepanjang arah lilitan. Jika warna itu

roll lapisan diselesaikan mengikut lengkung bulat, ralat pengiraan akan menjadi sangat besar.

Warna Galvanized Steel Coil

Hubungi Kami

Chloe

Pengurus jualan

Henan Jianhui Steel Co., Ltd

Alamat: ZONE DEVELOPMENT HUIGUO TOWN, ZHENGZHOU CHINA

Tel: +86 371 89812229 Faks: +86 371 89812228

MP: +86 13213178890 Wechat / Whatsapp: + 86 13213178890

E-mel: sales@jianhuissteel.com

Laman web: www.jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: gegelung keluli tergalvani berwarna, pengilang, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like