Gegelung Steel Galvanized Prepvan Dengan Z40

Ketahanan salutan adalah prestasi roll bersalut warna semasa penggunaan dan biasanya diukur dari segi panjang hayat. Ketahanan salutan terutamanya dipengaruhi oleh faktor-faktor seperti jenis salutan, ketebalan salutan dan kebocoran alam sekitar. Tergalvani Galvanized Steel Coil Dengan Z40
Berbual sekarang

Maklumat produk

Papar Produk

Gegelung keluli warna harus diletakkan di dalam udara dalaman yang membosankan dan semulajadi untuk mengelakkan penyimpanan luaran dan penyetempatannya di mana air pekat mudah terjejas dan perbezaan suhu amat berubah. Barangan harus diletakkan di dalam persekitaran yang bersih dan semula jadi untuk menghalang hakisan pelbagai media yang mengakis. Tanah di tapak penyimpanan harus diratakan, tanpa blok keras dan kapasiti beban yang dipertimbangkan. Keluli gegelung menegak harus diletakkan pada peralatan seperti pad pemadam, slip, pendakap tetap, dan sebagainya. Buckle dengan gancu harus menghadap ke atas, dan ia tidak boleh diletakkan di atas tanah atau mengangkut alat khas segera.

Gegelung Steel Galvanized Prepvan Dengan Z40

12

Gelincir Steel Galvanized Prepared dengan Trend Pembangunan Z40

Pertama, penggunaan substrat berkualiti tinggi, permukaan, bentuk plat dan keperluan ketepatan dimensi substrat semakin tinggi dan lebih tinggi, penggunaan luaran seperti bunga zink kecil rata-gulung panas tergalvani keluli tergalvani, bunga bebas zink rata panas tergalvani gegelung keluli dalam masa Peningkatan gegelung zink panas-gegelung; penggunaan dalaman seperti gegelung keluli elektro-tergalvani, kepingan sejuk kepingan kerajang dan gegelung aluminium.

Kedua, penambahbaikan proses prapreatment dan cecair pretreatment, bilangan peralatan adalah kecil, kosnya rendah, dan proses arus perdana terus bertambah baik, dan kestabilan, ketahanan kakisan dan prestasi alam sekitar cecair pretreatment terus ditingkatkan.

Ketiga, memperhatikan perkembangan lapisan baru, meningkatkan poliester umum, fluorida polyvinylidene (PVDF) dan plastisol, mendapatkan semula warna super, anti ultraviolet, anti-sulfur dioksida, meningkatkan ketahanan kakisan; membangunkan rintangan pencemaran, sedutan Pelapisan berfungsi seperti haba.

Keempat, peralatan unit lebih lengkap. Seperti penggunaan mesin kimpalan baru, mesin salutan roller baru, ketuhar penyenggaraan lengkap, dan alat automasi maju.

Kelima, kerana embossing sejuk mempunyai kos yang lebih rendah daripada embossing panas, ia mempunyai ciri-ciri kecantikan, tiga dimensi dan kekuatan tinggi, yang menjadikan teknologi pengeluaran embossing sejuk menjadi trend pembangunan.

Keenam, memperhatikan kepelbagaian produk, fungsian, gred tinggi, seperti papan salutan warna yang mendalam, papan warna "Pomelo", papan salutan warna anti-statik, papan salutan warna tahan poli, salutan warna penyerapan haba yang tinggi papan ...


Pembungkusan & Penghantaran

Keluli bergelung pembungkusan jenis lajur juga harus mematuhi jenis lajur semasa pengangkutan dan pengendalian. Komoditi perlu diperbetulkan dan tegas, untuk mengelakkan berlakunya bahaya komoditi atau kecelakaan yang mengerikan apabila bergerak atau berguling dalam keabsahan penyakit. Plat keluli tebal tidak boleh dilanjutkan apabila ia dikeluarkan, untuk mengelakkan kerosakan rambut

di bahagian bawah apabila menyekat dan menyekat. Plat keluli tebal perlu ditangani dengan berhati-hati dan tidak perlu menghadapi blok keras lain.

Gegelung Steel Galvanized Prepvan Dengan Z40

4

5

Profil Syarikat

Coil Galvanized Steel Galvanized dengan Z40

Produk utama kami termasuk gegelung aluminium dicat, gegelung keluli bergalvani dicat, gegelung keluli tergalvani bergelung, gegelung keluli tergalvani, gegelung keluli tergalvani, plat aluminium zink dan plat bumbung bergelombang. Mereka banyak digunakan dalam pembinaan, perkakas rumah, industri ringan dan hiasan. menggunakan teknologi pengeluaran maju dalam proses pengeluaran, terdapat dua barisan pengeluaran aluminium dicat aluminium,

dua barisan pengeluaran keluli dicat, barisan pengeluaran galvanis dan barisan pengeluaran galvanis. Syarikat itu telah melabur dan memperkenalkan dua barisan pengeluaran gegelung aluminium berwarna, dua untuk gegelung keluli dicat, satu untuk gegelung keluli tergalvani dan satu untuk gegelung keluli tergalvani, mengguna pakai teknologi pembuatan canggih dan sistem kawalan automatik.

Pengeluaran Berkaitan

678

Hubungi Kami

Chloe

Pengurus jualan

Henan Jianhui Steel Co., Ltd

Alamat: ZONE DEVELOPMENT HUIGUO TOWN, ZHENGZHOU CHINA

T el: +86 371 89812229 Faks: +86 371 89812228

MP: +86 13213178890 Wechat / Whatsapp: + 86 13213178890

E-mel : sales@jianhuissteel.com

Websit e: www.jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: gegelung keluli berganda yang dibuat dengan z40, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like