Lembaran Roofing Aluminium Galvanized

Biasanya, Lembaran Roofing Aluminium Galvanized digunakan terutamanya di bangunan pertanian,
di mana karat tidak menjadi masalah dan kosnya perlu dipertahankan.
Bangunan juga boleh menggunakan bumbung logam tergalvani,
mencari penampilan berkarat tradisional di bangunan baru.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Papar Produk

Penting untuk diperhatikan bahawa logam asas boleh digabungkan, disalut, atau berlapis dengan logam tambahan dalam pelbagai proses ikatan. Dua bahan bumbung yang popular yang menggunakan proses ini mengikat dua atau lebih logam tidak berbeza dirujuk sebagai galvanized dan galvalume, masing-masing menggunakan keluli sebagai logam asas. Besi atau keluli boleh disalut dengan zink; ini dikenali sebagai logam tergalvani. Zink berfungsi sebagai lapisan pelindung untuk besi atau keluli untuk mencegah karat.

Galvalume adalah aluminium dan zink bersalut keluli. Gabungan aluminium dan zink digunakan sekali lagi sebagai lapisan pelindung kepada keluli. Keluli terdedah dengan sendirinya tanpa pelindung logam pelindung lain seperti aluminium atau zink bertukar salutan oksida besi kemerahan atau kekuningan coklat yang terbentuk pada besi atau keluli dengan pengoksidaan, terutamanya dengan kelembapan. Ia adalah apa yang kita sebut sebagai "karat".

Karat dipanggil "pemusnah yang hebat" dan "jahat". Pentagon merujuknya sebagai "ancaman meresap". Ia memusnahkan kereta, merobohkan jambatan, menenggelamkan kapal, mencetuskan kebakaran rumah, dan hampir menurunkan Patung Liberty. Karat mengorbankan Amerika lebih daripada $ 400 bilion setahun-lebih daripada semua bencana alam yang digabungkan.

Ini adalah benar untuk bumbung galvanized dan galvalum di mana keluli logam asas kini terdedah kepada unsur-unsur. Waranti untuk bumbung galvalum dan tergalvani akan memanggil sejumlah karat tertentu yang boleh diterima dari mana-mana kelebihan yang dipotong dalam tempoh tertentu. Adakah anda ingin melihat pada bumbung logam yang baru dipasang dan tertanya-tanya apabila karat akan muncul, penamat cat akan mula mengupas, dan karat akan mula mengalir di sebelahnya? Saya tidak mengesyaki. Jadi jika itu benar, anda akan memilih untuk memasang bumbung aluminium binaan, kerana aluminium tidak karat. Aluminium, seperti yang anda ingat, digunakan untuk melapisi keluli dalam produk galvanized dan galvalum. Anda juga tidak mahu pengikat yang memegang bumbung anda, yang mungkin juga akan merangsang mengalami kemerosotan.

Galvanized Aluminum Roofing Sheets

Lembaran Roofing Aluminium Galvanized menambah zink, aluminium dan silikon. Sebagai lapisan kering, serpihan aluminium dan zinkmolekul bersatu menjadi corak pada permukaan lembaran. Kawasan-kawasan aluminium memberikan rintangan kakisan, zink menyediakan perlindungan penyaduran.

Sebilangan kecil silikon membantu salutan mematuhi logam asas, walaupun ia dipotong atau digulung ke dalam bentuk beralun.

E-mel: sales@jianhuissteel.com

Spesifikasi Produk

Nama Produk

Lembaran Roofing Aluminium Galvanized

Standard

JIS G 3302-1998, EN 10142/10137, EN 10169

Bahan asas

lembaran keluli tergalvani

Ketebalan

0.12-1.5mm

Lebar

610-1250mm (selepas beralun)
Lebar bahan mentah 762mm hingga 665mm (selepas beralun)
Lebar bahan mentah 900mm ke 800mm (selepas beralun)
Lebar bahan mentah 1000mm hingga 900mm (selepas beralun)
Bahan mentah lebar 1200mm hingga 1000mm (selepas beralun)

Salutan

Salutan zink / lapisan warna / sebagai permintaan pelanggan

Lapisan zink

Z30-275g / m2

Gambar pembungkusan

Galvanized Aluminum Roofing SheetsGalvanized Aluminum Roofing Sheets

Syarikat kita

Kami adalah pengeluar lembaran bumbung, dan kami menyediakan lembaran bumbung yang sangat baik perindustrian. Ini siri panel bumbung yang direka bentuk dan dibangunkan dengan sempurna dapat menyediakan spesifikasi rawatan permukaan yang berbeza mengikut keperluan khusus pelanggan. Kami menawarkan pelbagai panel bumbung yang diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi yang tahan lama dan berkesan dalam industri pembinaan.Kami menawarkan pelbagai warna dan saiz mengikut spesifikasi pelanggan.Ini mudah dipasang dan bebas penyelenggaraan.Mereka sangat menarik untuk penampilan dan disediakan dengan piawaian antarabangsa keberkesanan kos.Kami juga menyediakan pelanggan-pelanggan kami yang dihargai dengan panel bumbung bersalut bersalut sempurna. Produk-produk ini diperbuat daripada besi gred tinggi dan aloi dan mematuhi spesifikasi industri. Panel-panel ini memenuhi spesifikasi industri dan mudah untuk tutup dengan pondok terbuka.

Hubungi Kami

Chloe

Henan Jianhui Steel Co., Ltd

Alamat: ZONE DEVELOPMENT HUIGUO TOWN, ZHENGZHOU CHINA

Faks: +86 371 89812228

Tel: +86 371 89812229

MP / Wechat / Whatsapp: +86 13213178890

E-mel: sales@jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: lembaran bumbung aluminium tergalvani, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like