GL Corrugations

Plat keluli & lembaran Galvalume memiliki sifat rintangan kakisan yang paling premium di kalangan logam salutan dengan nisbah logam-penyaduran. Struktur lapisan aloi aluminium-zink lembaran keluli galvalum terdiri daripada 55% aluminium, 43.4% zink dan 1.6% silikon yang padat pada suhu 600 ℃. Struktur utamanya terdiri daripada aluminium-besi-silikon-zink untuk membentuk kristal kuarum padat. Oleh itu, membentuk lapisan faktor anti-karat yang kuat untuk mencegah penembusan menghakis melalui halangan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

GL Kilang Lembaran Roofing Kilang

Plat keluli & lembaran Galvalume memiliki sifat rintangan kakisan yang paling premium di kalangan logam salutan dengan nisbah logam-penyaduran. Struktur lapisan aloi aluminium-zink lembaran keluli galvalum terdiri daripada 55% aluminium, 43.4% zink dan 1.6% silikon yang padat pada suhu 600 ℃. Struktur utamanya terdiri daripada aluminium-besi-silikon-zink untuk membentuk kristal kuarum padat. Oleh itu, membentuk lapisan faktor anti-karat yang kuat untuk mencegah penembusan menghakis melalui halangan.


1. Lebih banyak permukaan lentur dan lancar dan sifat rintangan kakisan yang lebih baik daripada gegelung keluli tergalvani zink yang panas.


2. Keupayaan rintangan haba cemerlang dan prestasi anti-oksidasi. Ia boleh menanggung suhu di bawah 315 ℃ tanpa mencemarkan dan boleh digunakan secara normal di bawah 500 ℃ untuk tempoh yang lama. Mereka boleh menolak hakisan dari air dan lumpur. Mereka adalah bahan keluli yang ideal untuk mesin pemanasan air, penyahhidratan makanan, tiub yang haus, muffler kereta. Dan nisbah pantulan habanya lebih daripada 75% yang berganda bersalut zink bersalut zink. Rintangan haba 55% aluminium-zink aloi plat keluli adalah lebih baik daripada lembaran keluli tergalvani, sama dengan rintangan pengoksidaan suhu tinggi plat aluminium.


3. Prestasi cemerlang untuk salutan dan kebolehkerjaan. Ia adalah sangat pelekat warna organik sebelum salutan dicat, dan ia boleh dikimpal dan diproses sebagai logam keluli tergalvani zink. Dan ia boleh menjadi bengkok sejuk dan menumbuk sambil mendapat pandangan yang indah. Ia juga penjimatan kos sebagai jumlah logam asas yang lebih rendah untuk ketebalan yang sama, kerana aluminium lebih ringan daripada kepadatan zink.


Ia juga biasanya mendapat resin PVDF untuk mendapatkan rintangan kapur unggul dan pengekalan gloss serta rintangan dan kimia. PVDF (Poly Vinyl Irene Fluoride) ini lebih lembut daripada poliester, menjadikannya sangat mudah tanpa risiko retak. Pretreatments dan primers bersama dengan salutan cat unggul telah meningkatkan jaminan produk secara dramatik.


Spesifikasi Lembaran Steel Galvalume

Standard seperti JIS G3312 & ASTM A792M;

Ketebalan 0.23mm-3.0mm;

Lebar 700-1250mm;

Jisim salutan AZ50-AZ300;

Biasa dan Zero Spangle;

ID gegelung 508-610mm;

Rawatan sebagai lulus Kulit, Chrome, Berminyak, AFP;

Coil Berat 3-15MT.


Apakah Galvalume Steel

Kelebihan Utama Galvalume Steel

Aplikasi Perindustrian

Oleh kerana keluli galvalume dihasilkan menggunakan bahan mentah yang terbaik, ia digunakan dalam pelbagai jenis industri, yang termasuk: -Petrokimia, Kertas, Pembinaan, Kejuruteraan Mekanikal
Mempunyai reka bentuk padat dan kekuatan tinggi dan ketahanan, ini dilakukan melalui pelbagai ujian untuk memastikan ia dapat memenuhi pelbagai standard industri. Permohonan khas untuk gegelung keluli galvalum adalah: Muffler Automotif, Penggunaan bumbung dan bising, Perabot, Peralatan seperti penyahhidratan makanan, tiub, kes komputer, lekapan yang habis. bahagian struktur, panel komposit, ketuhar gelombang mikro, mesin basuh, peti sejuk, dll.


Salah satu faedah terbesar gegelung keluli galvalum adalah bahawa banyak daripadanya datang dalam pelbagai warna bersalut, menjadikannya bahan perindustrian yang sangat serba boleh. Sebagai contoh, apabila digunakan dalam projek-projek marin dan perindustrian, kadar kakisan gegelung warna yang dilapisi sehingga empat kali lebih baik daripada jenis gegelung lain. Dan apabila gegelung ini digunakan dalam aplikasi bumbung, ia mempunyai kehidupan yang sangat panjang, sering bertahan lebih dari 30 tahun sebelum penyelenggaraan yang paling kecil diperlukan.


Galvalume Steel Sheet Rintangan Suhu

Oleh kerana lembaran keluli galvalum digunakan dalam banyak aplikasi di mana persekitaran mungkin mempunyai suhu yang melampau, kelembapan, dan faktor lain, ia telah diuji untuk memastikan ia dapat menahan suhu yang sangat tinggi apabila digunakan dalam hampir apa-apa jenis aplikasi. Dengan kebanyakan jenis keluli gegelung keluli, ujian telah menunjukkan bahawa ia boleh menahan suhu setinggi 599 darjah Fahrenheit tanpa mengalami kerosakan permukaan atau perubahan warna, mengakibatkan lekat cat yang sangat baik.


Galvalume Steel Sheet Kegunaan Lain

Bersama digunakan untuk bumbung, marin, dan aplikasi perindustrian lain, gegelung ini juga dapat digunakan dalam banyak cara lain juga. Kerana ia mematuhi dengan baik untuk melukis dan menahan kakisan, ia telah dalam beberapa tahun kebelakangan telah digunakan dalam peralatan elektrik rumah dan bangunan, mempamerkan kepelbagaiannya. Memiliki lapisan aloi besi-zink yang menjadikannya sangat berkesan, ia boleh digunakan dalam peralatan yang lebih kecil dan lebih kecil. Oleh kerana itu, ia dilihat oleh banyak orang dalam kejuruteraan mekanikal sebagai bahan serba guna.

Ambil Kelebihan Ketepatan

Sama ada anda jurutera mekanikal, jurutera projek pembinaan, atau syarikat industri lain.


Hot Tags: glugutan, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like