Plat keluli bersalut aluminium zink

zink Steel keluli bersalut plat 0.12-1.2 mm tebal digunakan untuk bumbung sheetoller pintu pengatup yang dibuat di China memperkenalkan JIANHUI Steel Kumpulan adalah sebuah syarikat perkilangan dan perdagangan bersepadu yang terkemuka di China, dengan mengkhusus dalam pengeluaran keluli yang dilancarkan sejuk, keluli tergalvani, plat keluli tergalvani,...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Memperkenalkan

Jianhui keluli Kumpulan adalah sebuah syarikat pengilangan terkemuka dan perdagangan bersepadu di China, dengan mengkhusus dalam pengeluaran keluli yang dilancarkan sejuk, keluli tergalvani, plat keluli tergalvani, keluli pra-bersalut, kami juga menjalankan produk pemprosesan dalam bahan ini, seperti: pengeluaran keluli beralun, panel perumahan pra-dicat, gegelung ventrikel dan sebagainya.

Kilang kami boleh menghasilkan spesifikasi produk: dalam lebar dari 1000mm hingga 1250mm dan juga boleh pakar dalam 760mm, 914mm, 1040mm, 1100mm, 1219mm, 1250mm lebar. Dalam ketebalan, dari 0.14 mm kepada 2.0 mm GI, GL; dari 0.14 mm ke 1.5 mm PPGI. Sementara itu kita boleh membekalkan apa-apa produk warna yang RAL.

Kami mempunyai pusat pemesinan dan boleh membekalkan ricih membujur, ricih Transayat, pemisahan dan sementara cadar bumbung.

Zinc Aluminum Coated Steel Plate

PPGI/PPGL keluli lembaran bumbung penerangan

Standard: ASTM A653, JIS G3302, GB/T3830-2006
Gred: SGCC, DX51D, A653, SGCH, Q235B
Logam asas: gegelung keluli tergalvani, gegelung keluli gelungan Alumam
Ketebalan: 0.17-1.5 mm
Lebar: 30-1250mm
Warna: warna RAL
Spsudut: spsudut biasa, besar/mini/sifar spsudut
Berat gegelung: 3-7t
Gegelung ID: 508mm/610mm
Saiz biasa: 762mm hingga 665mm (selepas beralun) dan 9 gelombang

Zinc Aluminum Coated Steel Plate

Zinc Aluminum Coated Steel Plate

Permohonan

Galvanized Sheet industri aplikasi utama: sejumlah besar logam lembaran Tergalvani untuk pembuatan automotif, Peti sejuk, pembinaan, pengudaraan dan kemudahan pemanasan dan pembuatan perabot dan lain-lain bidang. Galvanizing telah menjadi satu kaedah penting perlindungan kakisan keluli, bukan sahaja kerana zink membentuk lapisan perlindungan yang padat pada permukaan keluli, tetapi juga kerana zink mempunyai kesan perlindungan cathodic. Apabila lapisan Tergalvani rosak, ia masih boleh menghalang ibu besi melalui perlindungan cathodic. Kakisan

Dalam aspek lain, plat keluli bersalut warna seperti kes alat muzik, dustbins, papan iklan, jam, peralatan fotografi, dan meter diperbuat daripada lembaran keluli tergalvani panas-Dip, panas celup lembaran keluli, elektrik o-Tergalvani lembaran, dan sebagainya. Jenis: termasuk Hot-Dip Galvanized jalur, Electric o-Galvanized jalur, elektrik o-Tergalvani plat, Tergalvani lembaran ditekan dan berbentuk, dengan cangkuk sambungan, ia boleh menyambung secara tegas dan kolum tanpa sebarang aksesori.

Lembaran Tergalvani mengikut penggunaannya boleh dibahagikan kepada: mengaktifkan lembaran Tergalvani alumina, kunci Tergalvani dan lembaran Tergalvani pemangkin. Kebuk ruang kerja menggunakan helaian Tergalvani berkualiti tinggi atau plat keluli tahan karat, menjadikannya kalis karat dan bersih;

Zinc Aluminum Coated Steel Plate

Harga spesifikasi yang berbeza lembaran Tergalvani juga berbeza. Sudah tentu, harga dan bahan lembaran Tergalvani yang digunakan dalam industri yang berbeza adalah berbeza, jadi apabila anda memilih lembaran Tergalvani, anda mesti menyediakan kami dengan penggunaan anda. Kami akan menggunakan penggunaan anda untuk memilih produk yang sesuai dengan anda lebih baik.

Hubungi saya

Chloe

Pengurus Jualan

Henan Jianhui Steel Co., Ltd

Tel: + 86 371 89812229

MP/Wechat/WhatsApp: + 86 13213178890

E-mail:sales@jianhuissteel.com

https://www.youtube.com/channel/UCJrDrhA3rZDD4WmQ7muJLsw

Hot Tags: plat keluli bersalut aluminium zink, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk jualan

Siasatan

You Might Also Like