Paip keluli tahan karat

Paip keluli tahan karat
MOQ: 5 tan metrik
Ketebalan: 0.5-70 mm
Diameter luar: 6-700 mm
Permukaan: No. 1 2B BA 8K cermin Hairline Satin arak berus No. 4 HL
Berbual sekarang

Maklumat produk

Video produk


Parameter teknikal

Nama produk

Paip keluli tahan karat

Bahan

Monel/Inconel/Hastelloy/Duplex keluli/PH keluli/nikel aloi

Bentuk

Bulat, Gelang, deringan, gegelung, Flange, cakera, Kerajang, sfera, Riben, Dataran, Bar, paip, helaian

Gred

Duplex: 2205 (S31803/S32205), 2507 (un S32750), S32760 (Zeron 100), 2304, 904L

Lain-lain: 253Ma, 254SMo, 654SMo, F50 (un S32100) F60, F61, F65, 1J22, N4, N6 dan lain-lain
Hastelloy: Hastelloy B/-2/B-3/C22/C-4/S/C276/C-2000/G-35/G-30/X/N/g
Haynes: Haynes 230/556/188
Inconel 600/601/602CA/617/625/713/718/738/X-750, kayu 20
Incoloy: Incoloy 800/800H/800HT/825/925/926
GH: GH2132, GH3030, GH3039, GH3128, GH4180, GH3044
Monel: Monel 400/K500/R405
Nitronic: Nitronic 40/50/60
Nimonik: Nimonik 75/80A/90/A263

Pembungkusan

kes yang dibungkus dalam kes kayu + pembungkusan kertas + pembungkusan plastik + pembungkusan buih

Pembayaran

L/C atau T/T

Spesifikasi

Tiub/paip: φ6-273mm; δ1-30mm; Panjang 1000-8000mm

Ciri produk

1. mengikut proses penyediaan boleh dibahagikan kepada superaloi ubah bentuk, pemutus superaloi dan Metalurgi superaloi serbuk.
2. mengikut mod pengukuhan, terdapat jenis pengukuhan penyelesaian yang kukuh, jenis pengukuhan pemendakan, penyebaran oksida dan pengukuhan serat; jenis, dll.

Standard

GB, AISI, ASTM, DIN, EN, SUS, un dan lain-lain

Pemeriksaan

ISO, SGS, BV dan sebagainya.

Butiran produk


Pertama, mari kita menyelidiki ke dalam pelbagai jenis paip keluli tahan karat, supaya kita boleh menentukan jenis yang akan digunakan dalam setiap kes.

1. lancar paip

Paip lancar adalah paip yang tidak mengandungi sebarang sesak atau sendi dikimpal. Sejak logam itu sendiri, ia dapat menahan tekanan dan suhu yang tinggi. Ia digunakan untuk pelbagai aplikasi minyak dan gas, tetapi ia juga boleh digunakan untuk industri mekanikal dan Kejuruteraan. Ini membolehkan tiub lancar mempunyai bilangan kegunaan yang agak besar, dan sentiasa disemak dengan tepat untuk memastikan kualiti bahan.

2. paip dikimpal

Oleh kerana fleksibiliti, paip dikimpal boleh digunakan dalam hampir semua industri. Walau bagaimanapun, mereka lebih tahan kakisan daripada tekanan. Kerana bahan ringan dan paip dikimpal yang digunakan, mereka adalah lebih kos-efektif daripada kebanyakan talian paip kaedah lain, dan membawa anda nilai terbaik.

Stainless Steel Pipe

Walaupun pada kadar aliran yang tinggi, paip keluli tahan karat adalah sangat tahan kakisan dalam aplikasi talian paip dan penghantaran air minuman. Ia sesuai untuk aplikasi gas asli, minyak dan stim. 304 paip keluli tahan karat adalah sesuai untuk semua aplikasi struktur yang memerlukan kekuatan yang lebih tinggi dan rintangan kakisan yang sangat baik. Paip keluli tahan karat digilap dengan kesan tahan lama dan sesak Weld dalaman, digunakan secara meluas untuk pendedahan kepada bahan kimia, asid, air tawar dan air masin semua jenis barangan dikilangkan. Beberapa saiz zarah 180 boleh didapati lukisan penggilap. Lancar paip keluli tahan karat dan dikimpal paip keluli tahan karat memenuhi spesifikasi Standard ASTM, memenuhi pensijilan ketat sistem paip hari ini, mempunyai kekuatan kuat dan kakisan rintangan, dan boleh digunakan dalam pelbagai aplikasi. Memotong paip, lenturan, penggilapan, Threading dan perkhidmatan Nite dilengkapkan dan disesuaikan dengan spesifikasi.

Produk besi jianhui keluli paip keluli tahan karat termasuklah tiub lancar dan dikimpal yang telah sejuk bekerja, Annealed dan diulakan, dan datang dalam pelbagai diameter dan panjang. Paip keluli tahan karat kami menggabungkan rintangan kakisan dan kekuatan, menjadikan mereka ideal untuk digunakan dalam keadaan yang teruk seperti air garam, persekitaran kimia dan asid. Paip keluli tahan karat popular dalam banyak aplikasi seperti perlombongan, pembuatan, minyak dan gas, dan industri perkhidmatan makanan. Semua stok tiub keluli tahan karat boleh dipotong kepada spesifikasi anda. Di samping itu, kami juga boleh menyediakan anda dengan perkhidmatan yang disesuaikan.

Stainless Steel Pipe

Permohonan produk

Paip keluli tahan karat terutamanya digunakan dalam medan berikut

Teknologi memainkan peranan penting dalam industri minyak dan gas. Dalam beberapa tahun yang lalu, kerana kita terus mendalamkan kedalaman minyak penerokaan, dan kami menggunakan Duplex dan keluli tahan karat Super Dupleks untuk menahan tekanan yang semakin meningkat, permintaan untuk paip tahan karat juga meningkat. Keadaan buruk ini boleh menghasilkan sangat menghakis, jika tidak disemak, akan merosakkan pecah saluran paip dengan mudah, tidak boleh digunakan untuk kedalaman yang lebih besar. Ini adalah mengapa mempunyai saluran paip yang kuat dalam industri minyak dan gas adalah penting, dan bagaimana saluran paip memainkan peranan yang penting dalam kejayaan industri dalam sebab.

LNG (gas asli cecair) adalah sejenis gas yang ditukarkan kepada bentuk cecair untuk pengangkutan secara sementara. Volum telah banyak dikurangkan, menjadikannya lebih mudah dan lebih murah untuk pengangkutan. Dalam beberapa kes, melalui saluran paip yang mengangkut gas asli tidak mungkin, tidak murah, jadi tidak bernilai Wang, dan ini adalah sebab mengapa pengangkutan gas asli dalam bentuk cecair di kapal yang cryoogenik dan kapal tangki jalan raya. Oleh itu, adalah penting untuk mempunyai saluran paip yang betul untuk menyediakan pengangkutan yang selamat, ekonomikal gas asli cecair, untuk mengangkut gas asli ke beberapa negara atau kawasan yang sukar untuk mencapai.

Desalangan adalah penyingkiran garam dan mineral lain dari sumber air. Ini dilakukan untuk menukar air ke dalam air segar untuk kegunaan manusia atau pengairan yang mungkin. Dalam kebanyakan kes, garam adalah oleh produk, dan banyak kapal selam dan kapal menggunakan teknologi desalangan. Sekarang, apabila cuba untuk air minuman segar ke kawasan yang sukar di dunia, biasanya bercakap untuk pudar. Dan garam logam biasanya bercampur-campur dengan baik, dengan itu mendapat kepentingan boleh menahan sifat menghakis terung dalam industri desalangan paip.

Stainless Steel Pipe
Imej penghantaran

Stainless Steel Pipe

Maklumat hubungan

Monica

Jualan

Henan Jianhui Steel Co., Ltd

Tel: + 86-371-8981-2229/Fax: + 86-371-8981-2228

MP (Wechat/WhatsApp): + 86-155-1750-0712

E-mail:sales@jianhuissteel.com

Hot Tags: paip keluli tahan karat, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like