Lembaran keluli tahan karat

Lembaran keluli tahan karat adalah singkatan bagi keluli tahan karat asid Stainless. Keluli yang tahan dengan media menghakis terlemah seperti udara, stim, dan air, atau keluli tahan karat, dipanggil keluli tahan karat. Jenis keluli yang terhakis dipanggil keluli tahan asid.
Berbual sekarang

Maklumat produk

MAKLUMAT PENGELUARAN

Nama

lembaran keluli tahan karat

Gred

201, 304, 316, 316L, 410, 430, dll

Standard

JIS, AISI, ASTM, DIN, TUV, BV, SUS, dsb

Ketebalan

0.25-3mm

Julat lebar

600mm-1500mm

Panjang

2000/2438/3048mm

Saiz

1000mm * 2000mm, 1219mm * 2438mm, 1219mm * 3048mm, atau seperti yang dikehendaki

Selesai

2B, BA, No. 4, 8k, hairline, arkrat, urat, getaran, PVD warna bersalut, Titanium, pasir, anti-cap jari

Warna

Golden, hitam, Sapphire biru, coklat, Rose emas, Gangsa, ungu, kelabu, Perak, Champagne, Violet, biru berlian, dan sebagainya

Eksport ke

Korea, Turki, Kuwait, Malaysia, Vietnam, India, Jordan, dsb

Permohonan

Hiasan dalaman/luaran/seni bina/bilik mandi, hiasan Lif, hiasan Hotel, peralatan dapur, siling, Kabinet, singki dapur, nameplate pengiklanan

Masa plumbum

7 hingga 25 hari bekerja selepas penerimaan Deposit 30%

Terma pembayaran

30% TT untuk deposit, 70% baki sebelum penghantaran atau LC

Pembungkusan

Pallet kayu atau mengikut permintaan pelanggan

PENERBITAN MEMPERKENALKAN
stainless steel sheet

Ciri lembaran keluli tahan karat:


1. permukaan yang indah dan kemungkinan penggunaan pelbagai

2. baik rintangan kakisan, lebih berpanjangan daripada keluli biasa

3. kekuatan tinggi, kemungkinan tinggi menggunakan plat nipis

4. rintangan pengoksidaan suhu tinggi, boleh menentang kebakaran

5. pemprosesan suhu normal, keplastikan kuat

Rawatan permukaan 6.No, penyelenggaraan mudah

7. penamat tinggi

8. prestasi kimpalan yang baik

9. pelbagai kegunaan


stainless steel sheet


Lembaran keluli tahan karat biasanya merujuk kepada keluli yang mempunyai keupayaan untuk menentang udara, air, asid, masin dan media lain. Bergantung kepada darjah komposisi aloi, lembaran keluli tahan karat dan rintangan asid ditekankan. Walaupun sesetengah keluli adalah tahan karat, ia tidak semestinya tahan asid. Keluli tahan asid biasanya tahan karat. Semua lembaran keluli tahan karat boleh menahan semua persekitaran yang menghakis dan boleh bebas karat.


stainless steel sheet


Lembaran keluli tahan karat mempunyai permukaan yang indah dan rintangan kakisan yang baik. Ia tidak perlu menjalani rawatan permukaan seperti penyaduran warna, tetapi menggunakan sifat permukaan yang sedia ada keluli tahan karat. Ia adalah sejenis keluli yang digunakan dalam pelbagai aspek, dan biasanya dipanggil keluli tahan karat. Sifat wakil adalah 13 kromium Steel, 18-krom keluli nikel dan keluli aloi tinggi yang lain.

PROSES PENGELUARAN

stainless steel sheet

Pada masa ini, proses Smelting untuk menghasilkan lembaran keluli tahan karat di dunia terutamanya dibahagikan kepada kaedah satu langkah, kaedah dua langkah dan kaedah tiga langkah, dan kaedah pengeluaran bersepadu yang baru. Proses satu langkah Smelting adalah: Metal Hot + AOD (Relau penapisan oksigen); proses dua langkah ialah: EAF (Relau Arka elektrik) + AOD (Relau penapisan oksigen). Kaedah tiga langkah ialah: EAF (Relau Arka) + AOD (Relau penapisan oksigen) + VOD (Relau penapisan vakum). Selain daripada beberapa proses pengeluaran tradisional, proses pengeluaran yang bersepadu sekarang, iaitu, proses pengeluaran daripada besi lebur secara langsung kepada keluli tahan karat, juga telah diterima pakai oleh banyak syarikat. Proses pengeluaran adalah: RKEF (Relau putar Relau elektrik) + AOD (Relau penapisan oksigen Argon).

Lembaran keluli tahan karat proses Rolling panas menggunakan papak (sebahagian besar pemutus, papak secara berterusan) sebagai bahan mentah, dan selepas Pemanasan, jalur dibuat daripada unit bergolek kasar dan penamat bergolek unit. Jalur keluli panas dari kilang Rolling terakhir daripada kemasan Rolling disejukkan oleh aliran laminar ke suhu yang ditetapkan, dan diperkenalkan ke dalam gegelung keluli oleh coiler. Gegelung keluli yang disejukkan mempunyai skala oksida di luar dan kelihatan hitam.  Selepas Penganilan dan pickling untuk menanggalkan permukaan yang teroksida, ia dipanggil "keluli tahan karat lembaran putih"

UJIAN KUALITI

stainless steel sheet

Ujian kekerasan lembaran keluli tahan karat adalah dengan perlahan-lahan menekan satu indenter keras ke dalam permukaan sampel mengikut syarat yang ditetapkan, dan kemudian menguji kedalaman atau saiz pemuktasi untuk menentukan kekerasan bahan. Ujian kekerasan tidak musnah, dan terdapat hubungan penukaran anggaran antara nilai kekerasan material dan nilai kekuatan tegangan.

Terdapat dua kaedah untuk profesional mengesan komposisi bahan lembaran keluli tahan karat, bahan logam dan bahan aloi. Satu adalah pengesanan dengan bacaan langsung melalui, yang boleh mengesan analisis semua elemen dan boleh mengesan C elemen, dan yang lain adalah X fluorescence melalui. Kaedah ini mempunyai kelajuan pengesanan pantas, mudah untuk membawa, dan boleh mengesan komponen dan jenama dengan tepat.

PENGHANTARAN DAN PEMBUNGKUSAN

stainless steel sheet 

 stainless steel sheet

 stainless steel sheet

Lembaran keluli tahan karat pembungkusan dan loading:

1 helai tertutup dengan plat kayu untuk perlindungan dalam pengangkutan.

2. Semua helai akan dimuatkan dalam pakej kayu yang kuat.

3. setiap karton dimuatkan dengan penanting dan pengukuhan yang baik.

4. muat memuatkan gambar dan keluarkan bekas.

5. kelajuan pengangkutan adalah cepat. Dan pastikan pelanggan setiap langkah dimaklumkan.

HUBUNGI KAMI
Chloe

MP/Wechat/WhatsApp: + 13213178890

Email:nicesteel@jianhuissteel.comHot Tags: lembaran keluli tahan karat, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk jualan

Siasatan

You Might Also Like