Coil Strip Perdana Steel

Pembekal harga gegelung stip Perdana dari China Strip steel adalah plat keluli yang sempit dan panjang yang dihasilkan oleh pelbagai kilang rolling untuk menyesuaikan diri dengan pengeluaran perindustrian pelbagai produk logam atau mekanikal di sektor industri yang berlainan. Keluli jalur, juga dikenali sebagai jalur keluli, mempunyai ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Pembekal harga gegelung stip Perdana dari China

Keluli jalur adalah plat keluli sempit dan panjang yang dihasilkan oleh pelbagai kilang rolling untuk menyesuaikan diri dengan pengeluaran perindustrian pelbagai logam atau produk mekanikal di sektor industri yang berlainan. Keluli jalur, juga dikenali sebagai jalur keluli, mempunyai lebar kurang daripada 1300 mm dan panjang yang berbeza sedikit bergantung pada saiz setiap roll.


Plat keluli dengan ketebalan tipis, lebar sempit, dan panjang panjang. Lebarnya biasanya antara 20mm dan 200mm. Bekalan roll, spesifikasi dinyatakan dalam ketebalan x lebar. Mengikut kualiti keluli, ia dibahagikan kepada keluli jalur berkualiti tinggi dan biasa; mengikut kaedah rolling, ia boleh dibahagikan kepada rolling panas dan rolling sejuk, yang dipanggil jalur bergulung panas dan jalur bergulung sejuk masing-masing. Jalur biasa yang dilancarkan panas adalah 2 mm hingga 6 mm tebal, dan jalur yang dilancarkan sejuk pada umumnya adalah 0.05 mm hingga 3.60 mm. Keluli strip boleh dibuat daripada keluli seperti keluli karbon, keluli karbon, keluli musim bunga, keluli alat dan keluli tahan karat. Digunakan secara meluas dalam pembuatan paip, dikepal, gasket, mata air, melihat bilah, bilah, dan sebagainya.

Keluli jalur umumnya dibekalkan dalam gulungan, dan mempunyai kelebihan ketepatan dimensi yang tinggi, kualiti permukaan yang baik, pemprosesan mudah, dan penjimatan bahan.


Proses pengeluaran keluli jalur sejuk-sejuk biasanya: jeruk → rolling → proses pelinciran → annealing → meratakan → ricih → pembungkusan.

Proses jalur sejuk yang dilancarkan: penjerukan - rolling - annealing - saiz rolling pelincir bersaiz - minyak anti karat - meratakan - penggilap - pembungkusan

Proses keluli jalur melancarkan panas: relau pemanasan - mesin dephosphorization - kilang rolling kasar - mesin penyingkiran fosforus - kilang penamat - instrumen pemeriksaan kualiti permukaan - lapisan sejuk - coiler - baler - nombor semburan Mesin -

Proses pembuatan jalur jalur panas: pertama, suhu dinaikkan kepada suhu rolling yang diperlukan dalam relau pemanasan, dan kemudian skala oksida besi yang dihasilkan oleh papak diproses oleh roller ke dephosphurizer kasar-rolling, dan kemudian memasuki kasar rolling rolling unit. Menggulung lebar dan ketebalan jalur, dan kemudian mengangkutnya ke dephosphorizer strip finishing untuk merawat skala yang dihasilkan oleh permukaan jalur, dan kemudian memasuki kilang rolling kemasan untuk meningkatkan lagi ketebalan dan lebar jalur. Untuk ketepatan rolling, keluli strip dikawal dengan ketat oleh penghantar roller melalui lapisan sejuk sebelum suhu permukaan digulung, dan kemudian memasuki coiler untuk menjadi ikatan terakhir gegelung keluli, dan nombor semburan dihantar ke stok gegelung untuk pembungkusan.


Hot Tags: gegelung jalur keluli utama, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like