Plat timah utama dari China

Ciri-ciri utama 1. Pencemaran rendah: tinplate, bahan mentah utama dalam tin boleh bekas, sebenarnya tidak berbahaya kepada alam sekitar dan boleh diuraikan secara semula jadi. Kerana apabila timah boleh wujud di alam sekitar, ia boleh teroksidasi secara semula jadi dan dikembalikan ke keadaan semula jadi oksida besi, sehingga ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Ciri-ciri utama

1. Pencemaran yang rendah : tinplate, bahan mentah utama dalam tin boleh bekas, sebenarnya tidak berbahaya kepada alam sekitar dan boleh diuraikan secara semula jadi. Kerana apabila timah boleh wujud di alam sekitar, ia dapat dioksidakan secara semula jadi dan dikembalikan kepada keadaan asal oksida besi, dengan itu kembali ke alam semula jadi, sehingga penyusutan besi sekerap dapat diuraikan oleh masa dan tidak akan menyebabkan pencemaran alam sekitar. Dicelup. Pada masa yang sama, membuat besi tidak boleh memotong pokok, dan tidak merosakkan keseimbangan ekologi.

2. Kitar semula : Besi itu sendiri mempunyai ciri-ciri yang tidak mempunyai bahan pembungkusan lain - boleh diserap oleh magnet, supaya besi dapat dipisahkan dari sisa oleh daya magnet oleh pemisah magnetik, menggunakan ciri ini dengan mudah dapat mencapai kesan kitar semula 80% daripada besi boleh dalam sisa. Penciptaan perlindungan perlindungan alam sekitar tidak hanya membuat penggunaan besi besi lebih aman dan lebih sihat, tetapi juga secara efektif mengurangi jumlah sampah, dan memiliki manfaat langsung dan jelas untuk operasi kitar semula.

3. Menyediakan sumber : Dalam penghapusan sisa-sisa lain yang terkontaminasi pada tin besi, peralatan mesin pencincang telah dibangunkan, yang secara berkesan boleh mengeluarkan lebih daripada 98% bahan pencemar dan memberikan besi sekerap dengan kualiti yang baik.

Spesifikasi

PRODUK

JianHui Tinplate

STANDARD GB, JIS, DIN, ASTM
BAHAN MR SPCC
Gred Perdana
Annealing BA CA
SAIZ ketebalan: 0.135-0.5mm

lebar: 600-1050mm
TEMPER T1, T2, T3, T4, T5, DR7; DR8; DR9; TH550;
TH580; TH620; TH660
COATING 1.1 / 1.1 2.0 / 2.0 2.8 / 2.8 2.8 / 5.6
5.6 / 5.6 8.4 / 8.4 11.2 / 11.2 g / ㎡
Salutan TFS 80-100 g / ㎡
FINISH Batu, Cerah, Perak
Pembungkusan Pembungkusan eksport standard.
atau mengikut keperluan pelanggan.
DELIVERY dalam masa 30 hari
PEMBAYARAN T / T atau L / C atau D / P
SEAPORT Shanghai, China
BERAT 6--25ton / gegelung
MOQ 25 tan
Bekalan bulanan 10000Ton
Oiling DOS
ID gegelung 420/508 mm
Masa penghantaran 15-35 hari
Pasifasi 311
Paparan Produk
tinplate,tin plate,tin steel,tinplate steel
Barisan pengeluaran
tinplate company
Pembungkusan Dan Pengangkutan
tinplate,tin plate,tin steel,tinplate steel
Tinplate-packaging


Hot Tags: plat tin utama dari china, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like